Skip to main content

Haal deze winter de lekkerste feestmaaltijden in huis, shop de mooiste cadeaus of verwen je geliefde met een heerlijk avond uit. Deze winter is het Eemplein er voor jou!

De Inpakbus is terug op het Eemplein

Ben jij geen kei in het inpakken van cadeaus, maar wil je wel indruk maken op je vrienden en familie? Kom dan op donderdag 22, vrijdag 23 of zaterdag 24 december naar het Eemplein! Net als vorig jaar kan jij je kerstcadeaus gratis laten inpakken door ons inpakteam. Ons cadeau aan jou!

• Donderdag 22 december van 12.00 – 18.00

• Vrijdag 23 december van 12.00 – 18.00

• Zaterdag 24 december van 11.00 – 17.00

Kerstshoppen

Tijdens het kerstshoppen op het Eemplein geniet je gratis van optredens van verschillende koren van Scholen in de Kunst. Je komt helemaal in de kerststemming!

• Donderdag 22 december tussen 19.00 – 20.00

 Let tijdens de feestdagen goed op aangepaste openings- en sluitingstijden! Ook zijn er extra koopavonden. Bezoek de winkelpagina van Eemplein: www.eemplein.nl/winkels-van-eemplein/

Fijne feestdagen

Namens Winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort bedanken wij iedereen voor zijn/haar komst op het Eemplein dit jaar. Als dank hebben we nog een fanTAStische verassing in petto. Wil je weten wat? Kom op donderdag 22, vrijdag 23 of zaterdag 24 december naar het Eemplein. Fijne feestdagen!

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?