Skip to main content

De verenigingenmarkt is terug op het Eemplein in Amersfoort. Op zaterdag 9 september presenteren verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby, kunst en cultuur zich aan het publiek. Jong en oud kunnen genieten van live muziek, dans optredens of kunnen lekker mee sporten! Laat je verrassen wat Amersfoort allemaal te bieden heeft! Toegang is gratis!

Amersfoortse verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby, muziek, kunst en cultuur presenteren zich van 10.30 tot 15.30 uur op het Eemplein in Amersfoort. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en optredens en laat je informeren en inspireren.

Verenigingenmarkt en Groot Amateurkunstfestival op een plein

De Verenigingenmarkt Amersfoort wordt ook dit jaar georganiseerd in samenwerking met Scholen in de Kunst die op zaterdag 9 september het Groot Amateurkunstfestival organiseert op diverse locaties waaronder het Eemplein. Bekijk hier het programma.

Zing, sport, beweeg en doe mee!                

Er zijn muzikale optredens van verschillende bands en koren en mooie dansoptredens van dansverenigingen. Er worden demonstraties gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje floorball? Kom kijken bij de kramen op het gebied van techniek en elektronica, leer hoe je een duikuitrusting aantrekt, speel een potje scrabble en kijk je ogen uit bij de schietvereniging. Misschien ga je wel met een nieuwe hobby naar huis!

Kijk voor de laatste updates ook op onze Facebook of Instagram.

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?