Skip to main content

Na het succes van eerdere jaren organiseert winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort in 2023 weer de VERENIGINGENMARKT AMERSFOORT op zaterdag 9 september 2023.

Het Eemplein is weer volop in beweging!

Verenigingen uit Amersfoort op het gebied van sport, spel, hobby, vrije tijd en cultuur presenteren zich tijdens de VERENIGINGENMARKT AMERSFOORT. Bij de stands krijgt men alle informatie en bezoekers kunnen verschillende demonstraties van de verenigingen bekijken en aan deelnemen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een potje floorball en een spectaculaire turn demonstratie.

Doe mee en meld je gratis aan!

– Wij bieden je een gratis kraam aan met dak (blad is ca. 3 meter x 1 meter)
– Je kan de kraam zelf aankleden en inrichten
– Je zorgt zelf voor de demonstraties (wel in overleg). Zo nodig kunnen wij voor stroom zorgen.

Het aanmeldformulier voor de Verenigingenmarkt download je hieronder.

Je ontvangt na het versturen een bevestiging van de aanmelding. Alle verdere informatie volgt. De Verenigingenmarkt Amersfoort wordt georganiseerd in samenwerking met Scholen in de Kunst die op 9 september de Groot Amateurkunstfestival organiseert op diverse locaties waaronder het Eemplein. De toegang is gratis.

Zing, sport, dans, beweeg en doe mee!                

Er zijn muzikale optredens van muziekverenigingen en dansoptredens. Er worden demonstraties gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje badminton? Kom kijken bij de kramen op het gebied van techniek en elektronica en kijk je ogen uit bij de schietvereniging.

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?