Skip to main content

Haal deze winter de lekkerste feestmaaltijden in huis, shop de mooiste cadeaus of verwen je geliefde met een heerlijk avond uit. Deze winter is het Eemplein er voor jou!

De Inpakbus is terug op het Eemplein
Ben jij geen kei in het inpakken van cadeaus, maar wil je wel indruk maken op je vrienden en familie? Kom dan op zaterdag 16 december naar het Eemplein! Net als de afgelopen jaren kan jij je kerstcadeaus gratis laten inpakken door ons inpakteam. Ons cadeau aan jou!
• Zaterdag 16 december van 10.00 – 16.00

Bij de chocolade bar kunnen kinderen en volwassenen een heerlijke warme chocolademelk halen. Ga jij voor witte of bruine chocolademelk? Doe jij er kletskoppen of wafelrolletjes op? De keuze is aan jou! Gratis aangeboden door winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort.

Fijne feestdagen
Namens Winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort bedanken wij iedereen voor zijn/haar komst op het Eemplein dit jaar. Als dank hebben we nog een leuke verassing in petto. Wil je weten wat? Kom op zaterdag 16 december naar het Eemplein. Fijne feestdagen!

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?