Skip to main content

10-jarig Jubileumfeest van Winkelcentrum Eemplein Amersfoort: met o.a. een Rollerdisco en muziekfestival met optredens van Amersfoortse artiesten.

Op zaterdag 9 juli 2022 is het 10-jarig jubileumfeest op het Eemplein in Amersfoort. Jong en oud kunnen deze dag van 12:00 tot 17:00 uur rollerskaten in de Rollerdisco, genieten van optredens van Amersfoortse artiesten en nog veel meer leuke festiviteiten! Alle activiteiten en optredens zijn gratis.

Eemplein 10 jaar

Sinds de officiële opening op 31 oktober 2012 is winkelcentrum Eemplein niet meer weg te denken uit Amersfoort. We vieren dit jaar het 10-jarige Jubileum en dat willen we graag vieren we met alle trouwe bezoekers. Op zaterdag 9 juli starten we de zomer goed, want er is een superleuk programma samengesteld voor jong en oud! Winkelen, drinken, eten en cultuur! Daar staat het Eemplein om bekend

Muziek op het plein

Voor het muziekprogramma werken we samen met Bookthat033. Het platform voor Amersfoortse creatievelingen. Van 12:00 – 17:00 zien we een gevarieerd aanbod van Dj’s en live artiesten. Met o.a. de band BRICKED OUT en DJ ICE. Bekijk hier het hele programma. 

Activiteiten: Rollerdisco en mini kermis

De Rollerdisco is weer helemaal terug en hip. Er komt een complete rollerdisco op het Eemplein, bestaande uit: een grote open tent van 10×15 meter, rollerdiscovloer, rollerskate uitgifte inclusief begeleiding, disco DJ en feestelijke aankleding. Voor jong en oud is dit een leuke activiteit. Verder vullen we het plein met kleine kermisactiviteiten voor de kleinste kinderen met o.a. een draaimolen, eendjes vangen en natuurlijk een suikerspinkraam. Alle activiteiten zijn gratis! Het Jubileumfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort.

Leuke win- en uitdeel acties van de ondernemers

Wie jarig is trakteert! Er zijn leuke (win)acties in én rond de winkels op het Eemplein. Benieuwd welke? Bekijk hier alle acties. Of kom op zaterdag 9 juli naar het Eemplein en ontdek het zelf.

One Comment

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?