Skip to main content

Wat een feest wordt het in juli want het Eemplein viert (alvast) haar 10-jarige bestaan. Naast de leuke activiteiten op zaterdag 9 juli hebben we nog vier leuke tips.

Kunsthal KAdE

Wie jarig is trakteert! Het 10-jarige jubileum van het Eemplein wordt ook door Kunsthal KAdE gevierd. Op zaterdag 9 juli kan iedereen voor €5,- naar Kunsthal KAdE en de Elleboogkerk. Heb je een Museumkaart dan blijft de entree natuurlijk gratis, en ditmaal geen toeslag. Hieperdiep hoera!

Pathé

Marvel fans, ladies, kids en popcorn liefhebbers opgelet! Er staat een superlekker programma op de planning.

  1. De nieuwe Thor: Love and Thunder
  2. Beschuit met muisjes bij Ladiesnight: Zwanger & Co
  3. Voor de stoere kids: Samoerai Henk
  4. Voor de popcorn liefhebber: De popcorn tuk tuk staat op het Eemplein tijdens het Jubileumfeest op zaterdag 9 juli

Bekijk hier het hele programma.

Bibliotheek het Eemhuis

Waar is het feestje? In de bieb is het feestje! Kom jij in de zomervakantie graag naar de bieb om je leesvoer voor de vakantie in te slaan? Dan heb jij vast ook wel zin om op één van de voorleesfeestjes te komen. Op zondag 10 juli van 15.00 – 16.00 start het voorleesfeest met een boek over krokodillen. Iedere twee weken staat een ander thema centraal! De zomerpret weken zijn er tot 21 augustus.

Aanmelden kan hier. Entree is gratis.

Scholen in de Kunst

Vamos! Op zaterdag 2 juli organiseren Dias Latinos en Scholen in de Kunst samen drie swingende workshops onder de titel Para Toda La Familia (voor het hele gezin). Benieuwd naar alle ins en outs over Latin drum? Altijd al de conga en bongo willen spelen? Of zie jij een carrière als Latin zanger wel zitten? Schrijf je dan nu in. Een feestje wordt het zeker!

Meld je hier gratis aan.

Van 10 juli t/m 21 augustus vier Scholen in de Kunst zomervakantie. In deze periode zijn er geen lessen of cursussen.

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?