Skip to main content

Zaterdag 10 september 2022
Eemplein Amersfoort
10:00 – 16:00 uur
Verenigingenmarkt Amersfoort

Verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby, kunst en cultuur presenteren zich aan het publiek. Na het succes van eerdere jaren organiseert winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort op zaterdag 10 september weer de Verenigingenmarkt Amersfoort. Jong en oud kunnen genieten van live muziek, dans optredens of kunnen lekker mee sporten! Laat je verrassen wat Amersfoort allemaal te bieden heeft! Toegang is gratis!

Amersfoortse verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby, muziek, kunst en cultuur presenteren zich van 10.00 tot 16.00 uur op het Eemplein in Amersfoort. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en optredens en laat je informeren en inspireren.

De Verenigingenmarkt Amersfoort wordt georganiseerd in samenwerking met Scholen in de Kunst die op 10 september het Groot Amateurkunstfestival organiseert op diverse locaties waaronder het Eemplein. De toegang is gratis.

Zing, sport, beweeg en doe mee!                

Er zijn muzikale optredens van een showband en dansoptredens. Er worden demonstraties gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje floorball? Kom kijken bij de kramen op het gebied van techniek en elektronica, leer hoe je een duikuitrusting aantrekt, speel een potje scrabble en kijk je ogen uit bij de schietvereniging. Misschien ga je wel met een nieuwe hobby naar huis!

Over Eemplein Amersfoort

Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort. De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum Eemplein Amersfoort gevestigd:

A la Minute, Albert Heijn, Blokker, Casa, De Beren, Het Eemhuis, EkoPlaza, Etos, Gall & Gall, Hizi Hair, Kade Café, Kunsthal Kade, La Cubanita, Media Markt, Oliva, Patates, Pathé bioscoop, Primera, Subway, Sushi Today, Toychamp, Tutti Gelati, Van Haren, Zeeman.

Onder Winkelcentrum Eemplein is een parkeergarage gevestigd met ruim 600 parkeerplaatsen.

Kijk voor meer informatie over Eemplein Amersfoort op www.eemplein.nl, facebook/com/EempleinAmersfoort of instagram.com/eempleinamersfoort

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de Verenigingenmarkt kunt u contact opnemen met Bibi van Trigt van Piron Groep BV, tel. 020-5047150 of e-mail B.vantrigt@pirongroep.nl

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?