Skip to main content

Het is bijna weer de dag van de liefde. Kom jij op Valentijnsdag steevast met een bos bloemen aanzetten? Dan zijn onze Valentijnsdag ideeën misschien wel wat voor je. Eemplein heeft een aantal Valentijn tips voor je op een rijtje gezet.

Bij Maud Amersfoort

Verwen je geliefde met wat lekkers van BijMaud. Zij maakt heerlijke brownies, wafels en gebak. Daar wordt toch iedereen blij van!

Etos

Maak een verwenpakket voor je geliefde. Koop niet een standaard verwenpakket maar creëer je eigen pakket waar jouw liefde gek op is. Etos heeft alles in huis om dat te realiseren. Je kan daarbij denken aan een gezicht-en haarmasker, haar favoriete douchegel of luchtje.

Uiteten

Wil je je geliefde verwennen met een heerlijk etentje bij één van de restaurants op Eemplein. Heb je zin in Italiaans eten? A la minute maakt de lekkerste pizza’s voor je klaar. Wil je een tapasavondje? La Cubanita haalt Cubaanse sferen naar het Eemplein. Heb je meer zin in saté, dan maakt De Beren dat voor jou klaar. Eemplein biedt genoeg mogelijkheden voor een heerlijke avondje uiteten!

Pathé (thuis)

Nadat je heerlijk gegeten hebt, sluit je je avond romantisch af met een leuke film bij Pathé of bij Pathé thuis. Verwen je geliefde met een Pathé Giftcard zodat jullie gezellig met z’n tweetjes naar de film kunnen!

Tip

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en en leukste acties. Fijne Valentijnsdag!

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?