Skip to main content

Ook in mei zien we je op het Eemplein. We geven je vier leuke tips!

Kunsthal KAdE 

Op zondag 15 april organiseert Kunsthal KAdE samen met Bindi een yogles op het handgeturfte tapijt van kunstenaar Alexandra Kehayoglou in de tentoonstelling Schurend Paradijs. Na de yogales kan je meteen de tentoonstelling bezoeken! Tickets en meer informatie vind je hier.

Pathé

Een aantal leuke tips bij Pathé Amersfoort deze maand. 

  1. Dr Strange in the Multiverse of Madness
  2. Terug in de tijd met Downton Abbey: A new Era
  3. Maverick is back! Top Gun: Maverick
  4. Een nieuwe Marvel: Morbius

Bekijk hier het hele programma.

Bibliotheek het Eemhuis

Animatiefilms kent iedereen, maar wist je dat je ze ook zelf kan maken? Ontdek het zaterdag 7 mei in de Bibliotheek het Eemhuis. Onder begeleiding van een echte filmmaker bedenk je een eigen verhaal volledig in het Minecraft thema. Stap voor stap laat je allerlei figuren bewegen en film je ze beeldje voor beeldje tot er een animatie ontstaat. Het filmpje wordt na de workshop gedeeld! Koop hier je tickets.

Scholen in de Kunst

Ouders en kinderen opgelet! Nog geen plannen in de meivakantie? De hele meivakantie zijn er superleuke en creatieve workshop in het Eemhuis en ICOONtheater. Bijvoorbeeld de workshop PHILIP, PARADIJS & PEREN waarbij je je eigen kunstwerk maakt en de magische workshop ENCANTO, EIGENWIJS & EIERKOEKEN. Spannend! Kunstbrouwerij is een initiatief van Scholen in de Kunst. Bekijk hier het programma

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?