Hét winkelcentrum van Amersfoort

Welkom op het Eemplein, het winkelcentrum voor iedereen!
Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort. Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen. Het aanbod is zo gevarieerd dat je er zowel overdag als ’s avonds kunt vermaken. Daarnaast zijn wij ook nog eens elke zondag open, wat betekent dat je de hele week door kan winkelen in Amersfoort.

Winkelen in Amersfoort

De uitstraling is modern, fris en eigentijds. De bestrating is vervaardigd door Portugese stratenmakers in een speciaal mozaïek. Het draaiende kunstwerk op het Eemplein is gemaakt door kunstenaar Peter Stel.

Winkelcentrum het Eemplein is niet alleen een uitstekende plek voor evenementen, maar biedt ook een ruime keuze aan horeca en cultuur. Je kunt namelijk een heerlijk hapje eten bij de Beren, La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Restaurant het Sasje, Taco Rico, Rozey, Sushi Today en Italiaans restaurant Oliva. Op het Eemplein kun je voor je dagelijkse boodschappen terecht bij Albert Heijn, Gall & Gall, Primera, Etos, Casa, Blokker, MediaMarkt, Van Haren, Ekoplaza en Zeeman. Ook vind je kapsalon Hizi Hair, Subway en ijssalon Tutti Gelati op het plein!

Het Eemhuis biedt huisvesting aan vier organisaties: Archief Eemland, Bibliotheek Eemland, Kunsthal KAdE en Scholen in de Kunst en biedt alle ruimte op het gebied van cultuur en kennis in een bijzonder inspirerende omgeving. Pathé Amersfoort is ook nog eens gevestigd op het Eemplein, dus sluit je dag af met een nieuwe bioscoopfilm!

Bereikbaarheid

Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad. Het winkelcentrum is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Onder het centrum is een parkeergarage met ruim 600 parkeerplaatsen. Vanuit de parkeergarage loop je zo het Eemplein op.

Adresgegevens
Eemplein
Amersfoort

Voor algemene informatie over het Eemplein kunt u een e-mail sturen naar info@pirongroep.nl

Winkelcentrum Eemplein

Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort. Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen.

Maak een keuze

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de acties en evenementen van ons winkelcentrum.