Tutti Gelati

Geopend vanaf 1 maart 2020

Het ijs dat Tutti Gelati verkoopt wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van de beste ingrediënten waarbij steeds gestreefd wordt naar de optimale smaakbeleving.
Tutti Gelati heeft veel aandacht besteed aan een warm en huiselijk interieur, zodat het ook bij minder mooi weer lekker toeven is in de ijssalon. Er hangt in de salon een groot mediascherm ter vermaak voor klein en groot en er wordt prettige muziek gedraaid, zodat het eten van een ijsje bij Tutti Gelati echt een klein genietmomentje wordt.
Buiten heeft Tutti Gelati de beschikking over een ruim terras met inspirerend uitzicht op het verkeersluwe Eemplein waarop volop ruimte is voor kinderen om lekker te spelen. Ook is er op het plein volop plek om lekker in de zon even van je ijsje te genieten.
Naast Italiaans schepijs verkoopt Tutti Gelati ook koffie, cappuccino en thee. Limonade voor de kinderen is gratis.
De initiatiefnemers van Tutti Gelati maken met deze ijssalon een carrièreswitch vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs. Een grote en spannende stap die ze met veel plezier en inzet nemen. Het is fijn om mensen een genietmomentje te kunnen aanbieden, en dat kan met ijs. Want wie houdt er nu niet van?
Tutti Gelati is voor het seizoen gesloten. In maart is iedereen weer welkom voor heerlijk ijs!

Openingstijden
Maandag
Gesloten tot en met 29 februari 2020
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten