Pathé

Pathé Amersfoort is sinds oktober 2012 een vast begrip aan het Eemplein in Amersfoort. Er zijn 8 zalen en een zelfbediening shop voor hapjes en drankjes. Bij Pathé worden uiteraard de laatste films vertoond. Maar om de filmbeleving nog groter te maken, organiseren we ook events (o.a. Ladies Night, PAC Festival en de 50 Plus Bios) en vertonen we live registraties (o.a. Opera, Ballet of Sportwedstrijden). Pathé Amersfoort is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Pathé is méér dan film!

Lees verder

Wat heeft Pathé nog meer te bieden?

  • Screen X: Met drie schermen ben je omgeven door de film. Met 270° panoramisch beeld is het breder dan ons maximale gezichtsveld. Een beeld voor je, een beeld links en een beeld rechts. Speciaal ontworpen om je volledig onder te dompelen in de film!
  • Pathé All Stars: Het beloningsprogramma van Pathé waarmee je gemakkelijk kunt sparen voor korting en leuke extra’s! Je ontvangt 10 Stars bij elke €1 die je uitgeeft. Als Pathé All Stars member kun jij aanwezig zijn bij de meest gewilde premières en rode loper events bij Pathé!
  • Pathé Unlimited: Naar de film gaan is nog nooit zo voordelig geweest! Want met Pathé Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland én geniet je van leuke kortingen op o.a. hapjes & drankjes. Pathé Unlimited kost maar €21 per maand. Naast deze lage maandelijkse prijs krijg je ook nog eens tot 25% korting op hapjes en drankjes!
  • De Pathé Unlimited Gold: Voor de echte filmfreaks. Met dit abonnement kan je onbeperkt naar de film, heb je geen toeslagen voor 4DX, Dolby Cinema en IMAX en leuke extra’s! Dit lidmaatschap kost €29,50 per maand. Ook met dit abonnement heb je 25% korting op hapjes en drankjes.

Parkeergarage Eemplein
Pathé Amersfoort heeft een parkeerovereenkomst met Parkeergarage Eemplein. Deze parkeergarage is gelegen onder het theater. Bij aankoop van uw bioscoopticket kunt u voor € 5,00 een uitrijkaart aanschaffen welke recht geeft op 4 uur parkeren. Deze uitrijkaart is alleen verkrijgbaar bij aankoop van een ticket voor een van de voorstellingen van Pathé.

Bij het verlaten van de parkeergarage gaat u in Parking Eemplein altijd eerst langs de betaalautomaat en controleert u of niet bij moet betalen. Dit is het geval wanneer u langer dan 4 uur heeft geparkeerd. Het reguliere tarief per 26 minuten is € 1,00.

Openingstijden

Wij zijn nu open
maandag10:45 - 23:30
dinsdag10:45 - 23:30
woensdag10:45 - 23:30
donderdag10:45 - 23:30
vrijdag10:45 - 1:00
zaterdag9:30 - 1:00
zondag10:00 - 23:30