Media Markt Amersfoort

MediaMarkt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. Uiteraard kunnen klanten ook online hun aankopen doen in de MediaMarkt-webshop. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van MediaMarkt precies wat zij mogen verwachten. De vestiging aan het Eemplein heeft 2 verdiepingen en is ruim 4500m2 groot. Er staat een team enthousiaste en vakkundige medewerkers voor u klaar om u een goed en passend advies te geven.

Naast de scherpe prijzen en het enorme assortiment is er nog een goede reden om bij MediaMarkt te kopen, namelijk de uitgebreide service. Ook bij MediaMarkt Amersfoort Eemplein bieden ze veel extra mogelijkheden aan.

Gaming Area
Gameliefhebbers opgelet! Bij MediaMarkt Amersfoort Eemplein hebben we iets unieks. Wil jij met vrienden gamen op een professionele 5v5 gaming setup? Dat kan bij MediaMarkt samen met 9 anderen. Beschikbare games zijn o.a. FIFA20, Rocket League, Formule1 2018 en nog meer!

Schermreparatie
Is je smartphone, tablet of laptop gevallen en is je scherm kapot? Vanaf nu kun je bij de Smartbar in de winkel terecht voor een schermreparatie vanaf € 39. Onze gecertificeerde medewerkers repareren je scherm terwijl je wacht. Lang wachten of je apparaat opsturen voor reparatie is dus niet meer nodig!

Digitaliseren
Dierbaar beeldmateriaal, laat het niet verloren gaan! 8 mm film, videobanden, dia’s, foto’s & negatieven. Digitaliseer jouw herinneringen!

Bij MediaMarkt Amersfoort Eemplein kun je het hele jaar door terecht voor het laten digitaliseren van jouw oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s, negatieven of super8 films.

Ziggo Shop-in-Shop
Sommige dingen overleg je het liefst persoonlijk. Of je nu gaat verhuizen, twijfelt welk abonnement je nou moet kiezen of gewoon wilt weten of je met je huidige abonnement nog goed zit. Bij Ziggo zorgen ze altijd voor een oplossing. Hoe krijg je goede wifi overal in huis? En haarscherp tv-beeld? Ze geven je graag tips om optimaal te kunnen genieten van onze diensten.

Nieuwsgierig naar het tv-kijken van nu? Wil je weten hoe je onze handige apps gebruikt en hoe je van elk scherm een tv maakt? We laten je graag zien wat Horizon allemaal te bieden heeft. En als dat je wat lijkt, sluit je eenvoudig en direct een tv- of internetabonnement of alles-in-1 pakket af. Of fris je de boel op met een extra zenderpakket.

Eemplein
Het Eemplein is hét multifunctionele plein van Amersfoort. Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen.

Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad. Het winkelcentrum is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Onder het centrum is een parkeergarage met bijna 625 parkeerplaatsen. Vanuit de parkeergarage loop je zo het Eemplein op.
Openingstijden
OPGELET:
05 jun Vandaag (1e pinksterdag) zijn we gesloten
06 jun Vandaag (2e pinksterdag) geopend van 10:00 - 18:00 uur
Maandag
10:00 - 21:00 uur
Dinsdag
10:00 - 21:00 uur
Woensdag
10:00 - 21:00 uur
Donderdag
10:00 - 21:00 uur
Vrijdag
10:00 - 21:00 uur
Zaterdag
10:00 - 18:00 uur
Zondag
12:00 - 18:00 uur
Contactgegevens

Eemplein 3
Amersfoort