Hizi Hair

Hizi Hair heeft een passie. Een passie om mensen mooier te maken. Letterlijk en figuurlijk. Door naast mooi haar ook persoonlijke aandacht te bieden. Te luisteren naar wat jij wilt. Omdat we begrijpen dat je er met een mooie look weer tegenaan kunt. Je opgefrist voelt. Klaar voor wat je gaat doen.

Lees verder

Naast een persoonlijk advies zit bij iedere behandeling een ontspannende wasmassage inbegrepen, met de Kérastase shampoo passend bij jouw wens voor mooi verzorgd haar. In onze massagestoelen heb je even een moment voor jezelf. We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan en daarom maken we vooraf een heldere prijsafspraak. Kies je voor een Hizi Hair Card? Dan krijg je altijd 10% korting op je behandeling en 30% korting op de producten voor thuis, plus vele andere voordelen zoals gratis servicebehandelingen.

Onze professionele haarstylisten hebben een passie voor het kappersvak en zijn op de hoogte van de laatste haartrends, kleuren en technieken. Zij worden continu getraind in ons opleidingscentrum in Lijnden en in de eigen salon. Onze haarstylisten adviseren je graag over de mogelijkheden op basis van jouw wensen. Wij werken met de kwaliteitsproducten van Kérastase en L’Oréal Professionnel, die zorgen voor een unieke verzorging, kleur en styling. Wij adviseren deze producten ook voor thuis om je haar perfect te verzorgen en in het door jou gewenste model te brengen. Zo creëer je ook thuis iedere dag mooi haar.

Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden over je kapsel? Kom dan gewoon terug naar jouw Hizi Hair kapsalon. Wij bieden 100% garantie! Dit alles doen we om je, naast een kapsel naar jouw wens en een moment voor jezelf, een opgefrist en goed gevoel te geven. Wij vinden het belangrijk dat je haar niet alleen mooi is als je de Hizi Hair kapsalon verlaat, maar iedere dag. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Iedere dag mooi.

Openingstijden

Wij zijn nu gesloten
maandag9:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 21:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten