Hizi Hair Amersfoort

Hizi Hair heeft een passie. Een passie om mensen mooier te maken. Letterlijk en figuurlijk. Door naast mooi haar ook persoonlijke aandacht te bieden. Te luisteren naar wat jij wilt. Omdat we begrijpen dat je er met een mooie look weer tegenaan kunt. Je opgefrist voelt. Klaar voor wat je gaat doen.
Je bent van harte welkom wanneer het jou uitkomt, want bij Hizi Hair werken we zonder afspraak. Wij zijn een professionele kappersketen met meer dan 60 kapsalons, die minimaal zes dagen per week geopend zijn. Je kunt dus bijna iedere dag terecht. Naast een persoonlijk advies zit bij iedere behandeling een ontspannende wasmassage inbegrepen, met de Kérastase shampoo passend bij jouw wens voor mooi verzorgd haar. In onze massagestoelen heb je even een moment voor jezelf. We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan en daarom maken we vooraf een heldere prijsafspraak. Kies je voor een Hizi Hair Card? Dan krijg je altijd 10% korting op je behandeling en 20% korting op de producten voor thuis, plus vele andere voordelen zoals gratis servicebehandelingen.
Onze professionele haarstylisten hebben een passie voor het kappersvak en zijn op de hoogte van de laatste haartrends, kleuren en technieken. Zij worden continu getraind in ons opleidingscentrum in Haarlem en in de eigen salon. Onze haarstylisten adviseren je graag over de mogelijkheden op basis van jouw wensen. Wij werken met de kwaliteitsproducten van Kérastase en L’Oréal Professionnel, die zorgen voor een unieke verzorging, kleur en styling. Wij adviseren deze producten ook voor thuis om je haar perfect te verzorgen en in he door jou gewenste model te brengen. Zo creëer je ook thuis iedere dag mooi haar. Onze haarstylisten adviseren je hier graag over.
Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden over je kapsel, de producten of kom je jouw Kérastase product elders goedkoper tegen? Kom dan gewoon terug naar jouw Hizi Hair kapsalon. Wij bieden 100% garantie! Dit alles doen we om je, naast een kapsel naar jouw wens en een moment voor jezelf, een opgefrist en goed gevoel te geven. Wij vinden het belangrijk dat je haar niet alleen mooi is als je de Hizi Hair kapsalon verlaat, maar iedere dag. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Iedere dag mooi.

Laatste zondag van de maand open van 12:00 - 17:00 uur
Openingstijden
Maandag
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag
09:00 - 18:00 uur
Woensdag
09:00 - 18:00 uur
Donderdag
09:00 - 21:00 uur
Vrijdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
09:00 - 17:00 uur
Contactgegevens

Eemplein 16
Amersfoort