Blokker Amersfoort

Blokker is dé huishoudspecialist van Nederland. Bij Blokker Amersfoort Eemplein vindt u altijd vertrouwde kwaliteitsmerken, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Persoonlijke en attente service van de medewerkers, en als u dat wilt wordt er ook advies gegeven. Daar staat de Blokker voor, al meer dan 100 jaar.

Blokker heeft 430 filialen in Nederland en meer dan 100 in België. De huishoudspecialist van Nederland heeft een ruime keuze uit veel verschillende merken. Daarnaast heeft Blokker een hoge kwaliteit en de beste prijzen. Er zijn in de loop van de jaren veel producten bij gekomen, zoals een eigen merk en een speelgoedafdeling. Blokker beperkt zich niet tot het huishoud gedeelte maar blijft het assortiment uitbreiden.

Naast de bekende A-merken heeft het bedrijf ook streekproducten of merken in huis. Hier kunt u van alles over te weten komen door een Blokker winkel binnen te stappen.

Blokker geschiedenis
In 1896, een dag na hun huwelijk besluiten Jacob Blokker en zijn kersverse nieuwe partner Saapke een winkel te openen aan het Breed 22 in Hoorn. Met een start kapitaal van 1000 gulden, goed ondernemers schap en een scherp oog voor detail is de “Goedkope ijzer- en hout winkel” een feit. Al snel worden er cadeau artikelen bij betrokken.

In 1938 nemen de zoons Albert, Piet, Jacob en Koos de winkel over. Deze vormen de v.o.f Gebr. Blokker en openen eigen zaken in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en nu ook met de Hoornse Blokkervestiging is de basis gelegd voor een winkel keten.

120 jaar later, staat het bedrijf nog steeds goed aangeschreven bij niet alleen het Nederlandse publiek, maar bestaat Blokker Holding over 5 verschillende winkelformules, bijna 15.000 medewerkers en spant het over 8 landen.

Blokker Amersfoort Eemplein
De Blokker vestiging op het Eemplein is iedere dag geopend, zelfs op zondag! Het winkelcentrum Eemplein is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad. Het winkelcentrum is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Onder het centrum is een parkeergarage met bijna 625 parkeerplaatsen. Vanuit de parkeergarage loop je zo het Eemplein op.
Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00 uur
Dinsdag
09:00 - 18:00 uur
Woensdag
09:00 - 18:00 uur
Donderdag
09:00 - 21:00 uur
Vrijdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
09:00 - 18:00 uur
Zondag
12:00 - 17:00 uur
Contactgegevens

Eemplein 6
Amersfoort