Albert Heijn Amersfoort

Albert Heijn Eemplein is één van de grootste supermarkten in Amersfoort. Deze Albert Heijn heeft uw alledaagse producten in de schappen liggen, maar heeft ook de bijzondere producten in het assortiment. Bij Albert Heijn Eemplein ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Denk bijvoorbeeld aan ons Halal assortiment en onze Sushibar.

We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn Eemplein voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken! Ook hebben wij regelmatig acties met lokale ondernemers om het boodschappen doen voor u nóg leuker te maken!

Diensten
Albert Heijn Amersfoort Eemplein biedt een breed scala van diensten aan. Dit om u van alle gemakken te voorzien. Een paar van deze diensten zijn:
• Zelfscan om nog sneller en gemakkelijker uw boodschappen af te rekenen
• De OV-service voor het kopen en opladen van een OV-chipkaart.
• Een Bol.com afhaalpunt om tijdens het boodschappen doen je bol.com bestelling af te halen.
• WiFi-service om bijvoorbeeld gebruik te maken van boodschappenhulp Appie.
Voor een compleet overzicht van de diensten in deze winkel kunt u kijken op ah.nl.

Eemplein
Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort. Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen. Het aanbod van winkelcentrum Eemplein is zo gevarieerd dat er zowel overdag als ’s avonds genoeg te doen is.

Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad. Hierdoor is het winkelcentrum zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Ook als u op de fiets komt voor de kleine boodschappen, kunt u bij Eemplein goed terecht. Er is een directe fiets verbinding met de binnenstad. Onder het winkelcentrum is een parkeergarage met ongeveer 625 parkeerplaatsen. Grote kans dat u uw auto kwijt kunt dus. Vanuit deze parkeergarage loopt u zo het Eemplein op. U hoeft dus niet te sjouwen met uw boodschappen.

Openingstijden
OPGELET:
05 jun Vandaag (1e pinksterdag) zijn we gesloten 
Maandag
07:00 - 22:00 uur
Dinsdag
07:00 - 22:00 uur
Woensdag
07:00 - 22:00 uur
Donderdag
07:00 - 22:00 uur
Vrijdag
07:00 - 22:00 uur
Zaterdag
07:00 - 22:00 uur
Zondag
07:00 - 22:00 uur