King of the Ribs

Met onder meer de in Nederland unieke döner burger, gegrilde spareribs en verschillende kipgerechten in het aanbod, is King of the Ribs een restaurant waar voor ieder wat wils te vinden is.
Sinds december 2012 is King of the Ribs hét fastfoodrestaurant op het Eemplein. Bent u op zoek naar een heerlijk broodje döner of een grote portie spareribs? Dan bent u bij King of the Ribs aan het juiste adres! De unieke King Knaller is een begrip in Amersfoort: voor slechts €3.65 heeft u een heerlijk broodje met friet en drinken. Al onze producten zijn tot stand gekomen uit de beste ingrediënten en worden klaargemaakt met de kwalitatief meest hoogstaande producten in een schone en aantrekkelijke omgeving. King of the Ribs is betaalbaar, snel en ongecompliceerd. 
 
Wilt u één van de specialiteiten van King of the Ribs in huis halen? Dat kan! U kunt uw bestelling in ons restaurant op komen halen. Daarnaast bezorgen wij ook in Amersfoort en omgeving. Op onze website www.kingoftheribs.nl kunt u al onze gerechten bestellen!