KAdECafé

Lekker lunchen, dat kan bij het KAdECafé

Het trendy KAdECafé, ingericht door Studio Makkink & Bey, is de plek op het Eemplein voor een goede kop koffie/ thee, met of zonder taart. Tijdens lunchuren is er een uitgebreid lunchbuffet  met voor elk wat wils. Borrelen kan natuurlijk ook, aan de zomer tevens op het terras. Het kunstenaarscollectief assume vivid astro focus (avaf) heeft in opdracht van Kunsthal KAdE het KAdECafé omgevormd tot een kleurrijk kunstwerk. Op de muren en op het plafond is een behang aangebracht wat speciaal voor deze plek is ontworpen ‘antes vulgar agora fino’ (betekenis: before vulgar now chic).  

Openingstijden
Het KAdECafé  is 6 dagen per week geopend. Dinsdag t/m zaterdag van 10.30 – 17.30 uur en op zondag van 11.30 – 17.30 uur. KAdE is gesloten op eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en eerste Paasdag. Op tweede Kerstdag, eerste & tweede Pinksterdag en tweede Paasdag is de Kunsthal KAdE wel geopend.  
Buiten deze uren is het KAdECafé te reserveren voor besloten bijeenkomsten. Voor meer informatie: organisatiebureau@heteemhuis.nl

Meer inspiratie van KAdECafé