Pathé Filmdiner

vrijdag, januari 12, 2018 - 10:00
Zin in een gezellig avondje uit met je geliefde, beste vriend of familielid? Met het Pathé filmdiner arrangement heb je meteen een compleet avondje uit! Kom eerst heerlijk dineren bij één van de deelnemende restaurants op het Eemplein en geniet daarna van een film bij Pathé.  
 
De deelnemende restaurants
Bij Sushi Today kun je je menu upgraden naar een Filmdiner. De upgrade kost €7,- extra p.p., u bespaart maar liefst €3,50 per kaartje! 
 
Beleef de King of the Ribs ervaring en kijk jouw favoriete film bij Pathé Amersfoort. Met de Perfect Deal wordt het gecombineerd bezoek aan de bioscoop en King of the Ribs extra voordelig. Voor slechts €13,95 krijg je bij King of the Ribs een Film Voucher en een King of the Ribs Eten Voucher.
 
Met het Beren Bios arrangement geef je niet zomaar een cadeau, maar een compleet avondje uit! Je ontvangt namelijk een cadeaukaart voor een 3-gangen keuzemenu bij één van De Beren restaurants én een bioscoopkaartje voor maar 26,50*!
 
Bij A la Minute kan je genieten van een heerlijk 2 gangen menu met een filmkaartje voor 26,00* euro per persoon.
 
Kom heerlijk dineren bij Oliva Bar Bites and Grill. Speciaal voor de gasten hebben ze voor 29,95 euro een 3 gangen menu inclusief bioscoopkaartje. 
 
Vind meer informatie over het Pathé Filmdiner arrangement én de films die draaien op de website van Pathé
 
Winkel: 
A La Minute
De Beren Amersfoort
King of the Ribs
Oliva Bar-Bites & Grill
Pathé Amersfoort
Sushi Today