WinterparadIJS op het Eemplein

Ook deze winter kan er weer geschaatst worden bij het WinterparadIJS Amersfoort. Voor de zevende keer wordt de schaatsbaan, welke 600 vierkante meter meet, op het Eemplein gebouwd. Dit jaar ligt het ijs er van vrijdag 22 november tot en met zondag 5 januari!

De schaatsbaan is ieder jaar zeer populair bij kleine kinderen die aan de hand van hun ouders hun eerste stapjes op het ijs zetten. Speciaal hiervoor ligt er een ‘krabbelbaan’. 

Op de grote schaatsbaan worden, naast natuurlijk het vrij schaatsen, sportieve activiteiten georganiseerd zoals een ijshockeycompetitie, curling en schaatslessen.
Wij bieden dit jaar ook clinics ijshockey en curling aan. 

Daarnaast kunnen bezoekers in het horecapaviljoen terecht voor een warme chocolademelk, een heerlijk biertje, een winters hapje en een lekkere glühwein. 
Ook zijn er regelmatig leuke kinderactiviteiten, dj’s en ander vermaak. 

Dit jaar zijn er daarnaast op zondag speciale Frozen activiteiten met de mogelijkheid to ‘Let it Go’; schaatsen in je Elsa of Anna jurk op de ijsbaan op de leukste (Frozen) kinderbeats, ten gehore gebracht door DJ Maxi Cosi!

In de weken voorafgaand aan de schoolvakantie kunnen alle basisschoolleerlingen schaatsles krijgen. BSO's kunnen natuurlijk ook in de kerstvakantie terecht. 

Voor meer informatie ga je naar https://www.winterparadijs-amersfoort.nl/