Update

De ondernemers van Eemplein Amersfoort staan voor u klaar, ook nu.

Wat doet het Eemplein
Op het Eemplein Amersfoort volgen wij de opgelegde maatregelen vanuit de overheid en het RIVM op. De veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat daarbij uiteraard voorop. De meeste winkels zijn open, maar hebben aangepaste openingstijden. De winkels hebben maatregelen getroffen rondom extra hygiëne en de 1,5 meter afstand regel. Horeca heeft de mogelijkheid om af te halen en/of thuis te laten bezorgen. Per 1 juni mogen de horeca  en de 9bioscopen weer beperkt open. Op de website houden wij u op de hoogte van de meest recente updates.

Alle evenementen op het Eemplein tot en met 1 september worden verplaatst of geannuleerd.

Wat kunt u doen   
Wij willen u vriendelijk verzoeken om bij uw bezoek aan het Eemplein Amersfoort rekening te houden met het volgende:

- Betaal zo veel mogelijk met pin
- Houd altijd anderhalve meter afstand van anderen en volg de maatregelen op die winkels nemen om ervoor te zorgen dat mensen deze afstand kunnen
bewaren.
- Voelt u zich niet goed en/of heeft u klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, blijf dan thuis.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.


Aangepaste openingstijden winkels  

Albert Heijn

Albert Heijn is open. Er is een extra boodschappenuurtje voor ouderen georganiseerd. Van maandag tot en met vrijdag kunnen ouderen een uur eerder de winkel betreden om zo veilig hun boodschappen te doen. Het boodschappenuurtje voor ouderen is van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 8:00 uur. 

Blokker
De koopavonden van Blokker zijn terug! Op donderdag en vrijdag ben je welkom tot 21:00 uur.

Hızı Hair
Hızı Hair is open! 

Onze overige winkels zijn geopend zoals u gewend bent.


Horeca op het Eemplein
Al onze horeca is geopend! In restaurants en op terrassen bent u van harte welkom. Natuurlijk is het belangrijk dat u van tevoren een plekje reserveert en anderhalve meter afstand houdt. Voor specifieke regelingen kunt u contact opnemen met de horecagelegenheid zelf. Verder kan er ook afgehaald en/of bezorgd worden bij de meeste van onze gelegenheden.

Uitgaan op het Eemplein

Pathé
Pathé is open! Wel met een aantal aangepaste regelingen. Meer informatie vind je op de website van Pathé.

Het Eemhuis
Het Eemhuis is open! Je bent op maandag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:30 uur, dinsdag en vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.