Tips voor thuiswerken

Sommige mensen deden het al, maar nu doen we het (bijna) allemaal: thuiswerken. We komen er massaal achter of we hier heel goed in zijn of juist kantoor enorm missen. Of jij het nu moeilijk vindt of juist heel prettig, een goede routine tijdens het thuiswerken is enorm belangrijk. Anders ben je al je regelmaat kwijt. Wij geven je de ultieme tips om thuiswerken zo fijn mogelijk te maken!

Ochtendroutine

Een goed begin is het halve werk. Zo zit dat ook met onze werkdag. Begin de ochtend met het opmaken van je bed, douchen, tandenpoetsen en aankleden. Doe net alsof je naar het werk gaat. De hele dag in je pyjama zitten is heerlijk, maar het maakt je absoluut niet productief.

Werktijden

Door het thuiswerken komen veel mensen in verleiding constant te blijven werken.

’s Avonds nog even snel de mail checken, vroeg beginnen en laat eindigen. Probeer je aan jouw vaste werktijden te houden! Sluit aan het einde van de werkdag je computer af en weersta de verleiding om de werkmail te bekijken. Zo kom je in de avond tot rust!

Vaste plek

Neem jouw werk niet mee naar bed of naar de bank. Zorg ervoor dat je een vaste werkplek voor jezelf creëert. Richt bijvoorbeeld een gedeelte van de keukentafel in als kantoor of maak een klein bureau in de woonkamer. Zo neem je jouw werk niet mee naar de plekken waar je juist tot rust zou moeten komen.

Richt jouw werkplek in met de leukste spullen van Casa, Blokker, Zeeman en Primera!