Herfst bij winkelcentrum het Eemplein

De herfst is begonnen! Dat betekent kortere dagen, lagere temperaturen en prachtige kleuren buiten. Winkelcentrum het Eemplein zorgt ervoor dat jij dit seizoen volop kunt genieten.

Samen zijn

Omdat het buiten een stuk grauwer is dan in het vorige seizoen, halen we de gezelligheid naar binnen. Neem de tijd om samen met jouw vrienden en familie om de tafel te gaan zitten en te genieten van een heerlijke maaltijd. Nodig iedereen thuis uit een bereid zelf een maaltijd met producten die je kunt vinden bij Albert Heijn, Ekoplaza en Gall & Gall. Geef je het koken liever uit handen? Kom dan eten bij À la Minute, de Beren, Sushi Today, La Cubanita of Oliva en sluit de avond af met een ijsje van Tuttu Gelati.
Een wat snellere maaltijd, of een maaltijd afhalen, kan bij King of the Ribs, Patates en Subway. Samen naar de film kan natuurlijk ook op het Eemplein bij Pathé Amersfoort.

Verzorging

Het herfstseizoen brengt helaas ook het risico op een verlaagde weerstand met zich mee. Bij Etos vind je alles om je weerstand op peil te houden!
Je wil je deze herfst natuurlijk niet alleen goed voelen, maar er ook goed uit zien. Geef je haar een herfst makeover bij Hizi Hair en vind jouw nieuwe schoenen bij van Haren.

Gezelligheid in huis

In de herfst hebben we behoefte aan knusse woonaccessoires. Hiervoor hebben we genoeg keus! Casa, Zeeman en Blokker hebben alles wat jij nodig hebt voor jouw interieur dit seizoen. Bij Media Markt vind je de nieuwste gadgets om jouw huis helemaal smart te maken. Iets minder fan van een smart home? Kies dan een boek bij Primera of bij Bibliotheek Eemland in Het Eemhuis en geniet hiervan onder een dekentje op de bank.