Haal de Eemplein strandbal gratis in huis!

Hoewel de scholen bijna weer beginnen is de zomer nog niet voorbij! Laten we hopen op een mooie nazomer waarbij we nog lekker wat dagen op het strand kunnen vertoeven. Op Eemplein Amersfoort haal je je zomerse producten om ultiem te genieten, in huis.

Healthy snacks en verfrissing

Voor de gezonde snack haal je bij Ekoplaza alle producten voor een heerlijke Jackfruit salade met mango. Een super gezond en lekker recept, snel gemaakt en makkelijk mee te nemen naar het strand. Tip: bij Blokker heb je handige lunchboxen en fruitbakjes om je lunch mee te nemen! De healthy groente, kruiden of vers sapjes van de Ekoplaza maken je lunch helemaal compleet. Wil je ultiem genieten? Bij Gall en Gall haal je een heerlijk verfrissende Mojito of zomers biertje. Helemaal alcoholvrij natuurlijk!

Last minute zomershoppen

Alle zomeraccessoires voor een dagje strand haal je bij de Zeeman. Een hippe zwembroek of badpak voor de kinderen, een handige koeltas om je drankjes koud te houden én een grote strandtas om alle accessoires voor op het strand in mee te nemen. Die leuke strandhoed en strandponcho van de Zeeman passen er nog makkelijk in! Je bent bijna ready voor een dagje strand. Eén ding ontbreekt nog..

Eemplein strandbal

Bij Primera ligt een gratis Eemplein strandbal voor jou klaar! Er zijn maar 100 stuks van dit unieke exemplaar. Op=Op dus wees er snel bij. Eens zien of jullie ultiem gaan genieten van een dagje strand ;)

Romee, onze vlogger, heeft vorige week alvast wat Eemplein strandballen uitgedeeld, bekijk hier de vlog.

Deel je leuke zomerse foto op Instagram of Facebook met #eempleinstrandbal

Tot Zomer!