Activiteiten voor thuis

Inmiddels zitten we allemaal al een lange tijd thuis. Of je nu thuis aan het werk bent of niet, de verveling slaat op een gegeven moment toe! Netflix is uitgekeken en alle games zijn uitgespeeld. Wij zetten een aantal leuke activiteiten voor je op een rij zodat je je niet langer hoeft te vervelen!

Koken

Probeer jouw favoriete gerecht te maken, bak een taart en breng hem contactloos naar vrienden en/of familie die je mist of maak iets dat je altijd al een keer hebt willen proeven. Neem eens goed de tijd om nieuwe recepten uit te proberen! Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Als het mislukt kun je gewoon een maaltijd afhalen.

Organiseren

We bedoelen natuurlijk niet een knalfeest organiseren, maar het organiseren van je huis of kamer! We hebben allemaal net even te veel spullen en achter de kastdeuren is het niet altijd even mooi. Ga eens door al je spullen heen, zoek uit wat je kunt weggooien en wat je kunt doneren en natuurlijk wat je wil houden. Als je alles hebt uitgezocht is het tijd om het netjes te organiseren. Blokker heeft hier allemaal handige bakjes en vakverdelers voor!

Thuisrestaurant

Geen zin om te koken? Stel een heerlijk menu samen van onze horecagelegenheden! Je kunt van alles afhalen of laten bezorgen vanuit het Eemplein. Verwen jezelf, je gezin of je huisgenoot met een heerlijke maaltijd.