Skip to main content

Events

Naast leuke events zijn er ook een aantal vaste markten op het Eemplein te vinden. De Boerenmarkt staat iedere vrijdag van 11.00 tot 17.00 op het Eemplein. Je vindt er duurzame, veelal biologische, ambachtelijke en culinaire producten van het Amersfoortse platteland. De Snuffelmarkt is een begrip in Amersfoort en vanaf 2022 ook te vinden op het Eemplein. Bekijk hier de agenda.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verenigingenmarkt Amersfoort

10 september 2022 @ 10:00 - 16:00

Na het succes van eerdere jaren organiseert winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort in 2022 weer de VERENIGINGENMARKT AMERSFOORT op zaterdag 10 september 2022. Dit valt samen met het Groot Amateurkunst Festival georganiseerd door Scholen in de Kunst. 

Het Eemplein is weer volop in beweging!

Verenigingen uit Amersfoort op het gebied van sport, spel, hobby, vrije tijd en cultuur presenteren zich tijdens de VERENIGINGENMARKT AMERSFOORT. Bij de stands krijgt men alle informatie en bezoekers kunnen verschillende demonstraties van de verenigingen bekijken en aan deelnemen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een spelletje jeu-de-boules, een workshop dans of een demonstratie Freerunning. Aanmelden voor de Verenigingenmarkt kan hieronder.*

Zing, sport, dans, beweeg en doe mee!

Er zijn diverse muzikale- en dansoptredens. Er worden demonstraties gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje badminton? Kom kijken bij de kramen op het gebied van techniek en elektronica en kijk je ogen uit bij de schietvereniging. We zien je dan!

*Aanmelden kan helaas niet meer.

Gegevens

Datum:
10 september 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://scholenindekunst.nl/amateurkunst033/groot-amateurkunstfestival/

Organisatoren

Winkeliersvereniging Eemplein
Scholen in de Kunst

Winactie!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ut purus vel nisi ultricies faucibus.