Skip to main content

Events

Naast leuke events zijn er ook een aantal vaste markten op het Eemplein te vinden. De Boerenmarkt staat iedere vrijdag van 11.00 tot 17.00 op het Eemplein. Je vindt er duurzame, veelal biologische, ambachtelijke en culinaire producten van het Amersfoortse platteland. De Snuffelmarkt is een begrip in Amersfoort. Van april t/m oktober is de Snuffelmarkt iedere 1e en 3e zaterdag van de maand te vinden op het Eemplein. De overige maanden is dit iedere 1e zaterdag van de maand. Bekijk hier de agenda.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleurrijke start van Utrechtse verkiezingscampagne Provinciale Staten op Eemplein in Amersfoort

10 februari 2023 @ 10:00 - 14:00

Vrijdag 10 februari is de kleurrijke start van Utrechtse verkiezingscampagne Provinciale Staten op Eemplein in Amersfoort.
Iedereen is van 10:00 – 14:00 uur welkom om in gesprek te gaan met de politici waar je op 15 maart op kunt stemmen. Alle politieke partijen zijn aanwezig, net zoals de burgemeester van Amersfoort Lucas Bolsius en Commissaris van de Koning van de provincie Utrecht Hans Oosters.
Geef de provincie kleur met jouw stem! Pak een kwast om de provincie te ‘kleuren’, oftewel mee te schilderen met het kunstwerk dat op het plein staat. Zien we je vrijdag 10 februari op het Eemplein?

Gegevens

Datum:
10 februari 2023
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Eemplein
Eemplein 2
Amersfoort,
+ Google Maps

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?