Skip to main content

De zomer loopt langzaam ten einde en september staat voor de deur! Een maand vol nieuwe uitdagingen: de scholen gaan weer open, het werk komt op stoom, en de dagelijkse verplichtingen roepen ons alweer. September is dé maand waarin we vaak zoeken naar een goede balans, weer actief willen bewegen en proberen om voldoende rust te nemen. Maar laten we eerlijk zijn, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Geen zorgen, want Winkelcentrum Eemplein is er voor jou! We zijn er om je te helpen bij het vinden van balans en om van september een maand te maken waarin jij centraal staat.

Self-care september

Self-care september is de perfecte boost om in deze drukke maand wat extra aandacht te geven aan je eigen rust, balans en ontspanning. Want als jij goed voor jezelf zorgt, kun je er ook beter zijn voor de mensen om je heen. Jij verdient het om vol energie en met een glimlach door het leven te gaan, zelfs als je agenda uitpuilt!

Deze maand willen we je inspireren en uitdagen om tijd voor jezelf te maken en lief voor jezelf te zijn. Op deze pagina en via onze socials delen we allerlei leuke tips voor ontspanning, heerlijke gezonde recepten en leuke september challenges. Heb je bijvoorbeeld wel eens een solodate geprobeerd?

Gebruik deze maand om extra lief voor jezelf te zijn en ontdek wat jou echt goed doet. Wij vinden jou namelijk helemaal fantastisch!

Liefs,

Eemplein

Volg ons op Instagram voor nog meer leuke content!

VOLG

Sint en Piet pret

Hij komt, hij komt! We hebben een onwijs leuk Sint en Piet pret programma op het Eemplein. Benieuwd wat voor leuks er allemaal te beleven is?