4x in stijl tafelen

vrijdag, januari 19, 2018 - 16:15

Ga jij op jezelf wonen? Of zoek je het perfecte servies voor een chique diner? Dan ben je bij XENOS aan het juiste adres. Zij hebben namelijk prachtige nieuwe serviezen die jouw servieskast compleet maken.

Onze bekende, oude serviesseries hebben we vervangen voor nieuwe, frisse serviezen. Helemaal volgens de laatste trends van dit najaar. Voor elke smaak wat wils. Laat je verrassen!

Dierenprints
Safari-beesten zijn de trend van dit najaar. Met dit superleuke Safari servies creëer je een buitenlands tintje op tafel. Het Safari servies is een eyecatcher om je basisservies mee aan te vullen. Alle delen van dit servies zijn verkrijgbaar met een panter en een zebra look.
Gek op dierenprints, maar ga je liever voor porselein? Dan is serviesset Pongo iets voor jou! De naam van dit servies is geïnspireerd door de vader van de 101 Dalmatiërs. Het felgekleurde randje maakt dit tot een erg vrolijke set. De zwarte vlekken geven het servies een stoere look die ook passen in de dierenprint-trend!

Het warme Bambi servies
Serviesset Bambi is één van de toppers van dit najaar. Het is een warme, gezellige set in verschillende kleuren om te mixen en matchen. Een echt herfstservies met mooie herfststructuren. Het Bambi servies is gemaakt van aardewerk.

Terug van weggeweest: Kasitoo servies
De trendy serviesstuks van Kasitoo zijn weer helemaal on-trend. Combineer er op los met de verschillende prints uit deze zwart-witte servieslijn. De serviesstuks zijn gemaakt van porselein en zorgen voor een vrolijke sfeer op tafel!

(Bron Xenos)