9 september: Verenigingenmarkt Eemplein

Datum: 
zaterdag, september 9, 2017 -
10:00 to 16:00

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw een Verenigingenmarkt op het Eemplein.

Amersfoortse verenigingen op het gebied van sport, spel, kunst, hobby presenteren zich op zaterdag 9 september op het Eemplein in Amersfoort.
 
Verenigingenmarkt: zing, sport, dans en beweeg, doe mee!
Amersfoortse verenigingen op het gebied van sport, hobby, kunst en muziek presenteren zich van 10.00 tot 16.00 uur op het Eemplein in Amersfoort. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en laat je informeren en inspireren. Er zijn muzikale optredens van  een showband, zangkoren en dansoptredens. Er worden demonstraties gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje American Football , baseball, jeu de boules of badminton? Of ga kijken bij een spectaculaire demonstratie inline skaten!
 
Presenteer jouw vereniging of club op de Verenigingenmarkt Amersfoort 
Zaterdag 9 september Verenigingenmarkt op het Eemplein : meld je nu aan!
Deelname is gratis.
 
Wil jij jouw vereniging of club presenteren op het Eemplein? Geef een demonstratie van jouw sport, een optreden van jouw dansclub of stel jullie zelfgemaakte kunstwerken tentoon! Laat het Amersfoortse publiek zien wat jouw club doet en kan. Deelname is gratis. Indien gewenst kun je ook  gebruik maken van een gratis marktkraam van waaruit informatie kan worden gegeven. Een mooie gelegenheid om nieuwe leden te werven!
 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar redactie@pirongroep.nl