De herfst komt er aan

dinsdag, september 12, 2017 - 10:15
Het weer geeft het eigenlijk al aan.. het is bijna herfst! Misschien wil je er nog niet aan geloven, maar 22 september is het echt zo ver.  Het wordt weer kouder, de dagen worden korter en we gaan van het buitenleven naar de verwarmde woonkamer. Het weer hebben we (helaas) niet in de hand, maar we kunnen onszelf wel enigszins ‘voorbereiden’ op de komende tijd! 
 
Hou je voeten warm
Goede winterschoenen zijn natuurlijk essentieel om warm te blijven wanneer je buiten loopt. Daarnaast wil je natuurlijk geen natte voeten krijgen als het regent. De Bristol heeft een ruim assortiment aan (winter)schoenen.  Van casual, sportief tot chique!  

Blijf droog
Tijdens de herfst is het altijd maar beter om uit te gaan van het ergste! Vergeet niet een paraplu, regenponcho- of jas mee te nemen als je de deur uit gaat. Verkrijgbaar bij de Xenos. 
 
Nieuwe look
En bij een nieuwe herfstcollectie hoort natuurlijk ook een nieuw kapsel! Maak een afspraak bij Hizi Hair en vervang die coupe soleil voor warme herfsttinten in je haar. 
 
Tijd voor hutspot met bal
De barbecue kan ook weer schoongemaakt worden en in de schuur worden gestald. De barbecue spiesjes worden weer ingeruild voor een hutspot met worst of lekkere gehaktbal. Ook niet verkeerd toch? Haal alle ingrediënten voor een herfstmaaltijd bij Albert Heijn of EkoPlaza. 
 
Thee met een dekentje
Ook geen zin om tijdens die koude (regen)avonden de deur uit te gaan? Haal een goed boek bij Primera en een dekentje bij Zeeman, Xenos of Blokker. En als je je avond dan compleet wil maken, kan je een lekker flesje wijn of cognac bij de Gall & Gall halen. 
 
Winkel: 
Albert Heijn Eemplein
Blokker
EkoPlaza
Gall & Gall
Hizi Hair
Primera
vanHaren
Xenos
Zeeman